2 thoughts on “Anunt rezultat final referent de specialitate”

  1. Ma cum dati voi notele la acest interviu nenorocitilor promovati pe cine va place voua repartizati notele dupa cum va place ,spuneti mi si mie ce rost are aceasta proba cu arata valorea candidatului ,banditilor mari magarii faceti la aceasta proba a interviului , in ceea ce priveste proba interviului tin sa sublienez ca incalca principiul egalitatii intre candidati ,li se adreseaza intrebari diferite candidatilor ,unii candidati stau spre exemplu 15 minute ,altii stau 25 stau minute .nu poti declara intr-un interval asa de scurt ca aceea persoana este protrivita sa ocupe postul.
    Dupa ce muncesti 4 ani sa faci facultate si inca 10 ore pe zi si dovedesti ca stapanesti materia ce sa vezi domne niste incompetenti cu pile la consiliul judetean dolj pila presedintelui sau a nu stiu care deputat sau senator iti iau locul ,mare frustrare trebuie sa fie in sufletul candidatului.

  2. Aveti cacat in cap imbecili de clasa 1 , nesimitilor cati bani furati de la statul ia ma na 2 lei sa le dau la astia sa isi cumpere niste covrigi ca mor de foame ,banii de la consiliul judetean dolj sunt buni ,banii publici va plac nesimtitilor ,hoti maI mari ca voi nu am vazut ,asa apropo sunteti niste oameni de nimic ,siclitaru aia si proasta de la personal ,halal caractere voi traiti pe banii statului roman pe banii oamenilor cinstiti care muncesc mai nu va e rusine .A si am vazut ceva pe cine nu va place voua vreti il distrugeti ,sa il calcati in piciore cum vreti ,adica frate ori esti cu noi ori impotriva noastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.