2 thoughts on “Anunt rezultat final restaurator”

  1. Asa porcilor pentru un post de restaurator ,nu e logic sa se faca proba practica ce e asta doar proba scrisa si interviu cu ce arata asta competenta candidatului ,cati bani murdarfi luati nemernicilor , na ma 5 bani sa le dau astora sa isi ia covrigi de o paine , nemancatilor ce sunteti , pentru voi nu conteaza cine e competent trebuie sa aduceti pilele nesimtitilor.
    Nu aveti pic de decenta pic de rusine sanda natasa esti o mare femeie de moravuri usoare ,de ce nu accepti femeia haina observatori la examene sa vedem cat de corecti sunteti voi ,cred ca este nevoie de o interventie a procurilor pentru ca voi nu faceti concursurile pe corecte ,la puscarie cu voi.

  2. Hopa dati subiectele la unii candidati iar pe alti i picati la interviurile de departajare ,iar daca mai luam in calcul si desfasurarea de tehnica auditiva in timpul interviului putem intelege cloaca in care a fost transformata muzeul olteniei .
    Mai nea ridichie , se pare ca bagi oamenii care sunt dati de la consiliul judetean ,raposatul smecher care fura este chiar un consilier al tau , imi pare rau de candidatii care invata pe bune pierd timp isi fac nervi ca sa ia cine trebuie ,pacat mare pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.