One thought on “Anunt rezultat interviu restaurator”

  1. Mai jigodiilor un singur candidat aveti voi ,chiar asa alti oameni nu mai au voie sa participe cu telefoane de la cine trebuie. Am o curiozitate la un post de restaurator nu trebuie proba practica ,bai da sunteti nemernici pana in maduva oaselor ,nu va dati seama ca daca aduceti un restaurator care nu merita o sa va faca rau la obiectele muzeului.
    Imi pare rau ca organizati concursuri numai de ochii lumii ,ca sa le castige cine trebuie , nu v-ar fi rusine obrazului ,cati banii luati voi mita ca sa castige cine trebuie ,sau ce pile tari are castigatorul. Ar trebui ca pentru un post de restaurator sa faceti practic mai animalelor ,nu e suficient o proba scrisa in care asta stie subiectele si un interviu in care i spuneti ce sa spuna.
    Eu draghici sunt un om cinstit nu ca voi lichelelor dati tematica in termen scurt iar astuia i spuneti subiectele primiti telefon de la consiliul judetean si asa se rezolva problema ,Ridichie mare escroc mai esti ajuns director prin intermediul pilelor politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.